Deelnemers

espuma-aardappel Wij stellen graag de deelnemers aan Broekelicious 2014 graag aan u voor:

  • Sander Herrebrugh van “Pannenkoekenhuis De Witte Swaen”
  • Jorrit Bron & Jeppe van Rijssel van “Het Broekerhuis”
  • Arno Pilger & Steve Wheeler van “Eetcafé De Drie Noten” & “Restaurant ’t Fornuis”
  • Bas Bont van “Restaurant Beulings”
  • Rogier van Dam & Elise Moeskops van “Restaurant Lastage”
  • Loek Horn van “Restaurant Het Dijkhuis”
  • Marieke Kuen Jesse van “Jesse Catering”
  • Milko Schuller van “Milko Meat” en Rob van Berkum – Cuisinier ROCGrietfilet_klein
  • Joan Pels  van “Visrestaurant Lucius”  & Diana Wezenberg – Cuisinier ROC
  • Elly & Adri Koot van Lunchcafé Atelier Elly Koot
  • Ben van Leeuwen van “Suyderwou’s Wijnloods”

Zij zijn allen momenteel druk met de samenstelling van hun culinaire uitdaging  voor u op 27 en 28 juni aanstaande.